Over Oesterdam

De Oesterdam verbindt Tholen met Zuid-Beveland. De zandplaat waarop Waterrijk Oesterdam wordt gerealiseerd, staat bekend als watersportgebied de 'Speelmansplaten'. Het recreatiepark is bereikbaar voor grote (plezier)jachten met een aanzienlijke diepgang. Alle woningen beschikken over een eigen aanlegplaats. Daarnaast wordt er bij het park een jachthaven gerealiseerd voor ongeveer honderd boten. In het park zelf kunt u terecht voor de eerste levensbehoeften. Er is een winkel, boodschappenservice en een restaurant. Ook worden er een zwembad en speelruimten voor kinderen gerealiseerd.

Eindeloos genieten van mooi Zeeland

Wie Zeeland zegt, zegt rust en ruimte. En dat geldt voor Tholen in het bijzonder. Met haar lieflijke dorpjes, monumentale stadjes en weidse landschap is dit hét eiland om heerlijk uit te waaien en nieuwe energie op te doen. Daarbij helpt de natuur op Tholen u graag een handje met haar weldadige schoonheid. 

Maar Tholen biedt meer dan een heerlijke combinatie van blauw en groen. In een klein uurtje rijden zit u in hartje Rotterdam. Het bruisende en bourgondische Antwerpen ligt op nog geen drie kwartier rijden. En in het gezellige Roosendaal met zijn uitgebreide winkelaanbod en moderne schouwburg bent u zelfs binnen een half uur. Een ideale uitvalsbasis dus voor culturele tripjes, een avondje uit of een middagje shoppen. Laat het weer het toe, dan is Tholen ook een eiland bij uitstek om buiten lekker actief te zijn. Wandel- en fietsroutes voeren u langs de pareltjes van het eiland. Al wandelend beleeft u de seizoenen en ervaart u de omgeving tot in detail. Houdt u meer van grootse en verre horizonten? Dan kiest u voor het open water. Zeilen en surfen voor de deur? Vanaf de Oesterdam kan het!

Boon 6

Reserveer uw vakantievilla online of neem contact op met een van onze collega's.

Reserveer Online